top of page
Remote-first.jpg
sheerenloo.png

Hoe CareBuilder samen met ‘S Heeren Loo kan innoveren

Welkom op e-sheerenloo.nl

Screen.png

Samenwerken

Iedereen kan met iedereen verbinden binnen de Eendracht en Eelwerd. Elke bewoner en leverancier kan met elkaar communiceren en samenwerken. Elke bewoner kan zelf de taken uitvoeren die zij wilt en wat mogelijk is. Sommige bewoners hebben geen hulp nodig bij het nemen van medicatie. Mocht de bewoner het toch niet lukken om de taak zelf uit te voeren, dan wordt dit automatisch doorgescaleerd naar een leverancier (zorgverlener, buur, familielid, vrienden) die dit eventueel wel zou kunnen doen. CareBuilder is per uitstek geschikt om alle stakeholders van de Eendracht en Eelwerd met elkaar te verbinden. Met CareBuilder kunnen zij samen alle activiteiten ondernemen.

TAAK

Klant > Leverancier

1. 

2. Sociaal ecosysteem

3. Zorgverlener

4. Stakeholders en leveranciers

5. Technologie

6. Content

7. Service

Over CareBuilder

CareBuilder is een Nederlands bedrijf, opgericht door John Vermeulen in 1999  en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met vestigingen in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Bulgarije en Spanje. CareBuilder is aan het groeien in Europa door middel van het SaaS platform dat overal geleverd kan worden.

ZORGVERLENERS

Zorgverleners.png

NIEUWE
TECHNOLOGIE

Nieuwe Technologie.png

KWETSBARE
MENSEN

Kwetsbare Mensen.png
Circulo.png

SaaS

PLATFORM

SaaS.png

INTERNATIONAAL

Internationaal.png

SINDS

1999

Gemaakt in.png

GEMAAKT IN

EU

Onze missie

We delen een gemeenschappelijke passie voor slimme nieuwe technologie die mensen dichter bij elkaar brengt en verbindt. Onze missie is om kwetsbare mensen te ondersteunen om een ​​voller, zinvoller en onafhankelijker leven te leiden en om zorgverleners met digitale technologie te helpen efficiënter te werken en van hun beroep te genieten.

CB
Onze klanten.jpg

Het Peoplehood project van Blackwood, ondersteund door CareBuilder

Klanten
img94joktmu715249.jpg

Blackwood is erg verheugd om de lancering van Peoplehood aan te kondigen - ons nieuwe 3-jarenprogramma om buurten te creëren voor veilig zelfstandig wonen.

 

We verwachten dat dit project van groot belang zal zijn voor het strategische doel en de richting van Blackwood en dat het ons de komende 50 jaar op de kaart zal zetten als leiders op het gebied van zelfstandig wonen. We zullen samenwerken met industriële en academische leiders om te onderzoeken hoe we gezond ouder worden kunnen beïnvloeden voor onze klanten en omwonenden in de buurt

 

Het doel

Samen mooie plekken voor zelfstandig wonen creëren die aanbieden wat mensen nodig hebben om langer gezonder en gelukkiger te leven.

 

De missie

Om vragen te stellen, samen met echte mensen nieuwe ideeën te ontwerpen en te testen, zodat we samen leren wat er echt nodig is om bloeiende, gezonde buurten van de toekomst te ontwikkelen.

 

De visie

Dat alle buurten op een dag op deze manier zullen gaan samenwerken. 


Bron blackwoodgroup.org.uk/peoplehood

Hoe Blackwood onze technologie gebruikt

Met het CleverCogs™ (CareBuilder white-label) Digital System krijg je online toegang tot veel van de Blackwood-services. Het is een aanpasbaar systeem, elk tandwiel verbind je met een nieuwe reeks diensten zoals zorg, gezondheid, lokale informatie, communicatie en entertainment. Je gebruikt gewoon de tandwielen die je nodig hebt, bijvoorbeeld het tandwiel Familie en Vrienden zodat je kunt videochatten of het tandwiel Gezondheid zodat je toegang hebt tot de virtuele huisartsendienst Near Me of Health Advice van NHS Inform.

 

Volledig gepersonaliseerd

We personaliseren elk CleverCogs™-apparaat, dus of een klant nu houdt van tuinieren, geschiedenis, muziek, voetbal of iets anders, ze hebben gemakkelijk toegang tot dingen die ze leuk vinden. Het vertrouwen dat mensen krijgen door het gebruik van CleverCogs™ kan enorm zijn, we kunnen dan hun horizon openen voor een hele nieuwe wereld - dit omvat zaken als surfen op het web, online winkelen, e-mailen en contact maken met familie en vrienden. Klanten hebben dan een overvloed aan keuze bij het winkelen, nieuws halen, leren en al het andere dat internet te bieden heeft.

"Met CareBuilder hebben we het leven van onze klanten veranderd. Het heeft ons bedrijf

vergroot en stelde ons in staat te innoveren op gebieden die we niet voor mogelijk hielden"

Colin Foskett Head of Innovation Blackwood Group

Colin Foskett
Hoofd Innovatie
Blackwood Group

Screen.png

Het Blackwood huis

Your Organisation.jpg

Mooi. Verbonden. Toegankelijk. Betaalbaar.

 

Onze nieuwe woningen zijn woningen met twee slaapkamers en een royale open vloerruimte rond een centrale S-vormige kern van keuken en badkamer, waardoor bewegingsvrijheid voor elk niveau van mobiliteit mogelijk is.

 

De ontwikkeling beschikt over gedeelde tuinen, verhoogde bedden en parkeergelegenheid op eigen terrein. Geïntegreerde brandblussystemen bieden gemoedsrust, samen met handige liften en opslagruimtes voor mobiliteitsvoertuigen.

 

Het Blackwood House-ontwerp is verder verbeterd met op maat gemaakte en innovatieve domotica via ons digitale ondersteuningssysteem CleverCogs™ (powered by CareBuilder) dat zelfstandig wonen bevordert.

 

Met domotica kunnen huurders zaken als verlichting regelen via hun CleverCogs™-apparaat. CleverCogs™ biedt een gepersonaliseerd, gemakkelijk toegankelijk platform om te communiceren met verzorgers, familie en vrienden en om toegang te krijgen tot internet.

 

Het digitale pakket van Blackwood wordt ondersteund door ons Innovations Team, dat digitale vaardigheidstrainingen geeft om het meeste uit het CleverCogs™-aanbod te halen.

 

Wifi is volledig geïntegreerd in de ontwikkeling en toegankelijk voor alle huurders.

 

Dit Blackwood House zet een nieuwe standaard voor toegankelijke, verbonden, betaalbare en mooie woningen in Schotland en biedt woningen die zich nu en in de toekomst zullen aanpassen aan de behoeften van huurders.

Screen.png

Onze klantsegmenten:

Onze klantsegmenten.png

MEVROUW JANSEN

VG

Blackwood

MENEER BINNENDIJK

Revalidatie

Topaz

JAN SCHOENMAKER

Jeugdzorg 

Sol Connect

MEVROUW BAKKER

Ouderzorg

CIC

MEVROUW V.D. VEEN

Palliatief

Demeter

Het verhaal van John K.

Screen.png
Volledig geïntegreerd ecosysteem.jpg

Volledig geïntegreerd ecosysteem

Het eerste platform dat stakeholders en technologie volledig integreert in één taak gericht SaaS platform.

Platform

SaaS

CareBuilder: het eerste platform dat alle belanghebbenden van het ecosysteem en internettechnologie volledig integreert in een taak gebaseerd platform

Zorgcentrale

IT

Managers

Client

Zorgverleners

Familie en vrienden

Servicepartners

CLIENT - LEVERANCIER

Trigger

Levering

Taak

Gateway

Uw

Data
Protocol
Apparaten
Platform
Technologie

Data
Protocol
Apparaten
Platform
Technologie

Veiligheid
Kostenefficiëntie
Kwaliteit

EPD
PDS
ANDER

SERVICE 

Content

Apparaat

IoT’s

eHealth

Communicatie

Re-Actief, Pro-Actief en Pre-Actief

Taken ontstaan ​​door de volgende gebeurtenissen:

Re-Active.png
Pro-Active.png
Pre-Active.png

Re-Actief

Alarmen & verzoeken die worden verzonden na een actie / reactie
(bv. wanneer een iemand een alarm via de e-Watch verstuurd)

Pro-Actief

Taken die proactief gepland zijn voor een bepaald tijdstip
(bv. wekelijkse controle om te zien hoe het met een iemand gaat)

Pre-Actief

Alarmen die worden verzonden na een vermoedelijke noodsituatie
(bv. als een tijd geen activiteit wordt gedetecteerd)

Benut capaciteit beter met CareBuilder’s flexibele platform:

‘S Heeren Loo kan zelf de methodiek van process/triage kiezen: 

+ Meer en diverse stakeholders kunnen betrokken worden om de zorgcapaciteit te beheren (bijvoorbeeld informele zorg, familie en vrijwilligers)

Tijdstip gestuurd; overdag andere werkwijze dan nacht

Keuze per service en gepersonaliseerd (het protocol kan s nachts anders zijn dan overdag bijvoorbeeld)

Piek uit zorgproces = ontlasten van zorgverleners

Delen van capaciteit en kennis: schaarse hoger opgeleide capaciteit wordt ontlast door zorgdifferentiatie

Minder stress

Meer zelfstandigheid cliënt

Re-actief: Triage

CENTER MANAGEMENT

CENTER QUALIFICATIES

CENTER LOCATIES

SUPPLIERS

FAMILIE, VRIENDEN EN ZORGVERLENERS

ZORGVERLENERS OP LOCATIE

KLANT

KLANT

+ Differentiatie

+ Uber-matching

+ Technologie

+ Content

VERSCHUIF: 
VERANTWOORDELIJKHEID/
BELANGHEBBENDE

TAAK

CareBuilder zorgt ervoor dat de taak die uitgevoerd moet worden direct bij de juiste persoon terechtkomt. Hierdoor hoeft de taak niet eerst naar de call centre, die vervolgens de taak bij de juiste persoon legt. De taak gaat automatisch naar het beste middel (of groep middelen) om de taak uit te voeren. Als deze groep niet in staat is om de taak uit te voeren, wordt de taak geëscaleerd a.d.h.v het escalatieprotocol. Elke service kan zijn eigen gepersonaliseerde escalatieprotocol hebben. 

 

‘S Heeren Loo zet CareBuilder’s technologie in om de Re-actieve zorgprocessen makkelijker uit te voeren door zorgverleners alle tools te geven om de taak zo goed mogelijk uit te voeren. Automatische registratie wordt weggehaald waardoor ze zich maar op één ding hoeven te richten: het leveren van zorg. Ook kunnen taken op afstand afgehandeld worden door middel van (video) communicatie. 

 

CareBuilder stelt ‘S Heeren Loo in staat om meer middelen te gebruiken die een taak uit kunnen voeren. In deze grafiek staat weergegeven bij wie je de taak in eerste instantie neerlegt. ‘S Heeren Loo kan met CareBuilder gebruik maken van hun gehele ecosysteem (naast zorgverleners en de zorgcentrale kunnen familieleden, vrienden en de cliënt zelf in het proces opgenomen worden om de taak uit te voeren).

Door “voorkomen” wordt capaciteitsbeslag geminimaliseerd:

‘S Heeren Loo kan kiezen van methodiek voor:

+ Minder valse meldingen

Minder escalatie

Minder Pro-Actieve taken > Minder werk

Minder stress bij zorgverleners

Veiligheid

Meer zelfstandigheid bij Cliënt

Pre-actief 

Sensor Trigger

Sensor Counter

e-Health

Gecombineerde & complexe regels

Uber-matching

Visueel monitor overzicht

GEACTIVEERDE TAAK

CareBuilder bevat slimme sensoren die door het hele huis geplaatst kunnen worden om leefstijlpatronen te registreren en te analyseren. Slimme sensoren zijn onder anderen: beweging, deur, waterkoker, koelkast, bed en elektriciteitssensoren (afhankelijk van de behoefte van de cliënt). 


CareBuilder bevat bedrijfsregels, die geconfigureerd worden naar de voorkeuren van ‘S Heeren Loo, om voor elk individu de beste bescherming te bieden. Een simpel voorbeeld van deze regels is: verstuur een alarm wanneer en geen beweging is gedetecteerd voor meer dan 4 uur.

Met CareBuilder is ‘S Heeren Loo in staat om complexe bedrijfsregels te creëren. Dit houdt in dat regels meerdere sensoren kunnen bevatten. Een voorbeeld: Verstuur een alarm wanneer er voor meer dan 4 uur geen beweging is gedetecteerd in de woonkamer, slaapkamer en badkamers en wanneer de koelkast, de voordeur en achterdeur niet geopend zijn.

Meer capaciteit door nieuwe werkwijzen:

+ ‘S Heeren Loo kan een deel van de geplande zorg loslaten en hoeft alleen een taak uit te voeren wanneer dat nodig is (Pro-Actief naar Pre-Actief). 

‘S Heeren Loo kan een deel van de geplande zorg loslaten en hoeft alleen een taak uit te voeren wanneer de cliënt hierom vraagt (Pro-Actief naar Re-Actief). 

Geplande zorg anders afhandelen (niet meer vast inplannen)

Hulp van technologie gebruiken bij de opvolging (zorg op afstand)

Pro-actief

TAKEN

VERSCHUIF: MANIER VAN WERKEN

VERSCHUIF: PROCES PROCES

VERSCHUIF PROCES

Uber-matching

Batch

Kanban

INTERN (VAST)

EXTERN (UBER-MATCHING)

Pro-actief

Pro-actief

Vast (fixed) plan

Re-actief

Pre-actief

Flexibel

OP LOCATIE > ZORG OP AFSTAND

Met CareBuilder kunnen honderden taken gepland worden met een klik door middel van onze service packages. Een service package is een pakket services die aan een cliënt of zorgverlener worden toegevoegd. Hierdoor hoeven individuele taken niet gepland te worden. 

 

Besparingen ontstaan echter wanneer taken niet meer gepland worden, maar pas worden uitgevoerd wanneer hier vraag naar is. In plaats van het welzijn van een cliënt meerdere keren per dag te controleren, kan dit ook gedaan worden wanneer de cliënt hier behoefte aan heeft (doordat ze op een knop drukken of door een lezing van de slimme sensoren). Hierdoor krijgt de cliënt meer zelfstandigheid en kunnen zorgverleners meer taken uitvoeren. 

 

Geplande taken hoeven geen specifieke verantwoordelijke zorgverleners te hebben. Het CareBuilder platform gaat automatisch naar verantwoordelijke zorgverleners zoeken wanneer een bepaalde geplande taak uitgevoerd moet worden (zoals het geven van medicijnen).

TMcare®

Een complete cyclus van zorg

CareBuilder heeft een gestructureerde methodologie ontwikkeld, genaamd TMcare®, die het werk begeleidt van teams die zorg beheren en verlenen. TMcare® zorgt ervoor dat zorgtaken van begin tot eind optimaal gestructureerd zijn en dat de zorgverleners van ‘S Heeren Loo kunnen excelleren.

TMcare

‘S Heeren Loo zal kunnen samenwerken met andere technologieën en partners omdat elke TRIGGER via een gateway geintegreerd kan worden. Hierdoor kunnen zij de keuze maken voor het beste wat er op de markt verkrijgbaar is.

Casus
Bed sensor use case.jpg

Bed sensor use case

Een voorbeeld hoe de bed sensor werkt

Wanneer iemand uit bed gaat wordt er een alarm verstuurd. Een delay kan worden ingesteld op het apparaat (bijvoorbeeld, als een cliënt  binnen 10 minuten weer terug in bed is wordt er geen alarm verstuurd).

bed sensor -.jpg

Een gepersonaliseerd protocol kan worden aangemaakt per service. In dit voorbeeld wordt er een alarm verstuurd naar de zorgcentrale tussen 22:00 en 07:00 wanneer iemand uit bed gaat. Overdags wordt er een alarm verstuurd naar de zorgverleners in het veld. Meerdere en complexere combinaties zijn uiteraard mogelijk.

Uit bed.png

De IP-camera kan automatisch opnemen wanneer iemand uit bed gaat. Voordat de zorg gaat bellen of langsgaat bij de cliënt, kunnen ze eerst de opname bekijken om de situatie te beoordelen. Dit kan per cliënt ingesteld worden:

Wi-Fi -apparaat bewerken.png

Elke stap wordt opgeslagen (van elke taak binnen ‘S Heeren Loo) waaronder: 

+ Wie het alarm ontvangen heeft

Wie verantwoordelijkheid voor de taak heeft genomen en wie niet

Wat de vervolgstappen waren

Wanneer er door een IP-camera gekeken is

Wanneer er een video gesprek was 

Wie deze opnames terugbekeken heeft 

Hoe lang de verantwoordelijke over de taak heeft gedaan

Geschiedenis.png

Maak bedrijfsregels aan om er zeker van te zijn dat cliënten veilig zijn. Regels kunnen gecombineerd worden zodat elke denkbare regel mogelijk is met CareBuilder. In dit voorbeeld combineren we beweging, deur en bed sensoren. Als de cliënt  niet in bed is, er geen beweging is, terwijl ze wel thuis is, dan pas versturen we een alarm. Hierdoor komen er minder valse alarmen en worden zorgverleners pas ingeschakeld wanneer er echt iets aan de hand is. Er is een kans dat de cliënt  gevallen is en op de grond ligt.

Apparaatregel bewerken.png

Ontvang een volledig overzicht van een bepaalde locatie om in een keer te zien hoe het met alle cliënten gaat. Bekijk hoeveel ze bewegen en of ze aan bepaalde regels voldoen. Als ze bijvoorbeeld niet aan een regel voldoen dan komt er een rode X te staan, voldoen ze wel dan komt er een groene checkmark. ‘S Heeren Loo hoeft dus alleen naar de rode X te kijken en deze te onderzoeken. Klik vervolgens op het profiel van de cliënt met de X om meer informatie te ontvangen.

Users Monitor.png

Bedankt voor het bekijken van deze pagina. Heeft u vragen? Stuur ons dan een mail op info@carebuilder.com of neem direct contact op met ons team via 020 669 00 07. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking.

bottom of page